Fordonstransport Huddinge

MS Frakt AB – Din personliga hjälp inom fordonstransport

Transport utan mellanhänder

Varmt välkommen till MS Frakt AB när du behöver hjälp med en fordonstransport i Huddinge med omnejd. Samtliga transporter sker utan omlastning eller några mellanhänder, vi tar hand om transporten från start till slut. Detta gör att vi snabbt och smidigt kan planera in den tid som du vill ha något levererat. Samtidigt är det lättare att leverera transporten enligt din önskade tid. Hos oss ska du kunna känna dig trygg med din fordonstransport.

Våra fordon är säkra och ändamålsenliga.

Om oss

MS Frakt AB är ett transportföretag med utgångspunkt i Pålsboda. Dock kör vi fordonstransporter över hela Sverige, däribland städer så som Huddinge. Som företag är vi flexibla i vårt arbete. Företaget har yrkestrafiktillstånd och transportöransvarsförsäkring, vi är också momsregistrerade och godkända för F-skatt.

Fordonstransport Huddinge

Flexibilitet

Vårt företag är flexibla i allt vi gör. Vi finns tillgängliga för att lösa akuta fordonstransporter med kort varsel. Tack vare vår flexibla sida kan vi anpassa transporten utifrån dina önskemål och behov.

Personlig kontakt

Bokar du en transport via oss på MS Frakt kommer du få en personlig kontakt. Denne kommer du kunna ha kontakt med i samband med transporten. Vi vill att du enkelt ska kunna kontakta oss ifall du har några frågor.

Fordonstransport Huddinge

Vad vi erbjuder för tjänster

Våra tjänster inkluderar frakt-, maskin- och fordonstransporter. Dessutom arbetar vi med vägtransporter, godstrafik samt transport och handel med grus- och jordprodukter. Utöver våra transporter arbetar vi även med handel av fordon och reservdelar för diverse motorfordon.

Fordonstransport

Huvudsakligen erbjuder vi fordonstransporter av olika slag. Vi transporterar alla typer av bilar, då är även transportbilar upp till ca 2500 kg inräknat. Förutom det transporterar vi också övriga fordon, båtar samt mindre entreprenadmaskiner med mera.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du komma i kontakt med oss på följande sätt:

MS Frakt AB

Högalidsgatan 18, 697 32 Pålsboda

070-620 38 83

info@msfrakt.se

Fordonstransport Huddinge

Behöver du hjälp med en fordonstransport är du varmt välkommen till oss på MS Frakt AB. Vi erbjuder hög kvalitet, erfarenhet och personlig service. Med vårt arbete utgår vi från Pålsboda men vi kör transporter i hela Sverige, bland annat till Huddinge.

Fordonstransport Huddinge